Salată de pepene din: pepene verde, branza de capra, fistic, otet, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: ½ pepene verde 300 g brânză de capră 150 g fistic nesărat 2 linguri oţet 5 linguri ulei de măsline 1 lingură suc de lămâie sare şi piper Mod de preparare: Se taie miezul […]
File de porc umplut cu cabanos si legume
PrinteazaFile de porc umplut cu cabanos si legume din: file de porc, cabanos, oua, carne tocată amestec, ulei, ardei gras, mazare, ceapa, patrunjel, sare.
Ingrediente:
- 600 g file de porc
- 150 g cabanos
- 3 ouă
- 150 g carne tocată amestec
- 50 ml ulei
- 1 ardei gras
- 50 g mazăre
- 1 ceapă
- 1 legătură pătrunjel
- sare
Mod de preparare File de porc umplut cu cabanos si legume:
Fileurile de carne le tai de-a lungul fibrei, astfel încât să devină bucăţi plate. Fierbi 2 ouă tari.
Separat, amesteci bine carnea tocajă cu ceapa tăiată mărunt, mazărea, pătrunjelul tocat şi un ou.
Potriveşti după gust cu sare şi piper, apoi întinzi amestecul peste carnea pregătită.
Deasupra aşezi cabanosul întreg şi jumătăţi de ouă fierte. Rulezi fileurile cu umplutura şi le legi cu o aţă de bucătărie, dând forma de rulouri. Ungi rulourile cu ulei şi le aşezi într-o tavă.
Dai tava la cuptor pentru 40 de minute, până se rumenesc frumos. Serveşti preparaţii cu garnitură de ardei gras.
Pofta buna!
Cocktail whisky smash din: lamaie, bourbonm sirop, frunze de menta. Un cocktail usor de preparat, potrivit pentru orice ocazie cu care va puteti incanta prietenii si familia. Legendarul barman Dale DeGroff, alias King Cocktail, a început să servească Whisky Smashes la Rainbow Room din New York la sfârșitul anilor 1980 și 1990. DeGroff numește combinația […]