File de porc umplut cu cabanos si legume
PrinteazaFile de porc umplut cu cabanos si legume din: file de porc, cabanos, oua, carne tocată amestec, ulei, ardei gras, mazare, ceapa, patrunjel, sare.
- 600 g file de porc
- 150 g cabanos
- 3 ouă
- 150 g carne tocată amestec
- 50 ml ulei
- 1 ardei gras
- 50 g mazăre
- 1 ceapă
- 1 legătură pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Fileurile de carne le tai de-a lungul fibrei, astfel încât să devină bucăţi plate. Fierbi 2 ouă tari. Separat, amesteci bine carnea tocajă cu ceapa tăiată mărunt, mazărea, pătrunjelul tocat şi un ou.
Potriveşti după gust cu sare şi piper, apoi întinzi amestecul peste carnea pregătită.
Deasupra aşezi cabanosul întreg şi jumătăţi de ouă fierte. Rulezi fileurile cu umplutura şi le legi cu o aţă de bucătărie, dând forma de rulouri. Ungi rulourile cu ulei şi le aşezi într-o tavă.
Dai tava la cuptor pentru 40 de minute, până se rumenesc frumos. Serveşti preparaţii cu garnitură de ardei gras.
Pofta buna!