File de salau cu praz si cascaval

Printeaza

File de salau cu praz si cascaval din: fileuri de salau, praz, unt, cascaval, ceapa, usturoi, patrunjel, faina.

Ingrediente:File de salau cu praz si cascaval

  • 4 fileuri de şalău
  • 2 fire praz
  • 100 g unt
  • 150 g caşcaval
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • făina

 

Mod de preparare:

Se presară peştele cu sare şi piper, apoi se trece prin făină, după care se prăjeşte în unt, la foc mic, până se rumeneşte pe ambele părţi. Se scoate pe şerveţele absorbante.

In uleiul rămas se căleşte prazul tăiat rondele, cu ceapa tocată, până se înmoaie puţin. Deasupra se aşază peştele şi se presară caşcavalul dat pe răzătoarea mare şi amestecat cu pătrunjelul tocat mărunt şi usturoiul pisat.

Se potriveşte de sare şi piper, se acoperă tigaia cu un capac şi se mai lasă la foc mic 4-5 minute.

 

File de salau cu praz si cascaval

File de salau cu praz si cascaval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.