File de salau cu sos de capere
PrinteazaFile de salau cu sos de capere
- 6 bucăţi de filé
- 2 ouă
- 2 linguri de făină de grâu
- 200 g ulei
- 2 lămâi
- 500 g cartofi
- 3 limguri capere
- patrunjel
Mod de preparare:
Peştele se condimenteazăşi se lasă să stea timp de o jumătate de oră, apoi se dă prin făină, prin ou bătut şi se frige în ulei încins.
După prăjire se aşează pe un platou decorat cu salată verde, se ornează cu felii de lămâie şi garnitura de cartofi natur.
Se presară pe deasupra cu pătrunjel, iar peste peşte se toarnă un sos făcut din trei linguri de ulei, zeama de la o lămâie, sare, trei linguri de capere şi pătrunjel tocat.
Se pun toate într-un castron şi se bat bine cu telul, apoi se aşează peştele prăjit şi ornat cu lămâie.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/file-de-salau-cu-sos-de-capere html