File de salau pane

Printeaza

File de salau pane 

Ingrediente:File de salau pane

  • 1 şalău de 1 kg
  • 2 ouă
  • 2 linguri făiuă
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • 100 g ulei

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă un şalău mijlociu. Se taie capul şi coada. Se desface exact în două, în lungirne.

Se curăţă de piele, se scoate şira spinării şi se observă să nu mai rămînă oase.

Se sărează şi se lasă să stea o jumătate de oră. Se dă prin făină, apoi prin ou şi prin pesmet şi se prăjeşte în ulei fierbinte.

Se serveşte cu maioneză sau cu lămâie.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sa fac si eu file de salau pane.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.