File de somon cu branza si parmezan
PrinteazaFile de somon cu branza si parmezan din: file de somon, branza, suc de lamaie, paine de secara, patrunjel, marar, sare, piper si parmezan.
- 200 gr. file de somon
- 100 gr branza grasa
- 1 lingura suc de lamaie
- 200 gr paine de secara
- patrunjel
- marar proaspat
- sare
- piper
- 30 gr parmezan
Mod de preparare:
Amestecati branza cu sare si piper dupa gust apoi adaugati zeama de lamaie si amestecati in continuare. Taiati somon-ul file fasii si paine de secara patratele. Puneti fasiile de somon in forma de rondele pe bucatile de paine si apoi le umpleti cu amestecul de branza. Garnisiti rondelele cu marar si patrunjel proaspat tocat si presarati putin parmezan.
File de somon cu branza si parmezan
Pofta buna!
O sa incerc si eu file de somon cu branza, cred ca sar peste parmezan, dar … promit ca incerc