File de vaca cu fasole
PrinteazaFile de vaca cu fasole din: fileuri de vita, cartofi, fasole verde, supa instant, rosii, suc de portocale, margarina, sos de soia, usturoi, cimbru.
- 4 fileuri de vita
- 600 g cartofi
- 500 g faole verde
- 250 ml supa instant
- 250 g rosii mici
- 100 ml suc de portocale
- 50 g margarina
- 1 lingura sos de soia
- 2 catei de usturoi
- 1 fir de cimbru
Mod de preparare:
Usturoiul curăţat şi tocat mărunt îl amesteci cu sosul de soia şi sucul de portocale. Carnea spălată şi ştearsă o pui la marinat în sos pentru o oră. Cartofii spălaţi îi pui la fiert 20 de minute în apă cu sare. Fasolea curăţată şi spălată, împreună cu cimbrul, le adaugi în supa instant şi o laşi la fiert 20 de minute.
Scoţi carnea de la marinat şi o prăjeşti 5 minute pe fiecare parte, folosind o lingură de margarină. Roşiile spălate le tai în două. Pui pe un platou fileurile de vacă, iar de jur împrejur fasolea, cartofii si feliile de roşii.
Pofta buna!