cartofi dulci, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, usturoi. Ingrediente: 4 cartofi dulci mari 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper, după gust 1 linguriță de rozmarin uscat (opțional) 1 linguriță de usturoi pudră (opțional) Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul […]
File de miel cu sos de portocale
PrinteazaFile de miel cu sos de portocale, muschi de miel, ulei de masline, unt, sare, piper, rozmarin, usturoi, vin alb sec, portocale, smantana, coniac, zahar.
Ingrediente:
- 1kg muschiulet de miel
- 2 linguri ulei de măsline
- 30 g unt
- sare
- piper
- 2 buc rozmarin
- 3 buc, usturoi tocat mărunt
- 200 ml vin alb sec
- 2 portocale, puţină coajă rasă şi sucul
- 50 ml smântână
- 25 ml coniac
- o portocală fileuri caramelizate în zahăr, pentru decor
Mod de preparare:
condimentează carnea, se prăjeşte în ulei şi unt şi se păstrează la cald. adaugă rozmarinul şi usturoiul în susul de la friptură.
stinge cu vinul şi cu sucul de portocale, se reduce, prin fierbere, la jumătate.
finisează cu smântână şi cu coniac. Se toarnă sosul peste fileurile de miel si se servesc imediat.
File de miel cu sos de portocale
Pofta buna!
Rețeta Autentică de Ardei Umpluți cu Carne
ardei grasi, carne tocata, ceapa orez, rosii, sare, piper, pasta de rosii, bulion, frunze de patrunjel. Ingrediente: 10 ardei grași, curățați și descojiți 500 g carne tocată (amestec de vită și porc) 1 ceapă, tocată mărunt 200 g orez 2 roșii, tocate 2 linguri ulei Sare […]
Incoming search terms:
- muschiulet de miel cu portocale