File de miel

Printeaza

O reteta de file de miel cu sare de mare, piper negru macinat, unt, salota, mustar, coriandru, otet de vin alb, ulei de masline, ridichi si salata.

Ingrediente:

  • 8 fileuri de miel (circa 50 g bucata)
  • sare de mare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri rase de unt
  • 2 linguri rase de salota taiata marunt (hasma)
  • 1 lingurita de mustar
  • 2 lingura rasa de coriandru pisat marunt
  • 4 linguri rase de otet de vin alb
  • 4 linguri rase de ulei de masline
  • 2 bucati ridichi cu frunze
  • 100 g salata de camp

 

Mod de preparare:

Se condimenteaza carnea de miel cu sare si piper si se prajeste in unt la foc mic aproximativ 5 minute. Pe urma se tine la cald.

Se amesteca salota, mustarul, coriandrul, cu otet, ulei, sare, piper.

Salata se taie marunt se amesteca cu com­pozitia de mai sus si se asaza pe farfurii. Apoi se taie carnea si se serveste langa salata.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.