File de pastrav la cuptor

Printeaza

File de pastrav la cuptor din: file de pastrav, telina, praz, otet, ceapa, vin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 bucăţi file de păstrăv (circa 100 g fiecare)
  • 30 g telină
  • 30 g praz
  • 10 g busuioc, pătrunjel, cimbru
  • 80 g ceapă murată
  • 20 ml oţet balsamic
  • 30 ml vin alb
  • 50 ml fumet de peşte
  • 20 ml ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

File de pastrav la cuptor: Aşezaţi fileul de păstrăv, asezonat cu sare şi piper, într-un vas termorezistent, uns în prealabil cu puţin ulei. Tăiaţi ţelina şi prazul în felii subţiri şi adăugaţi-le peste fileul de păstrăv.

Condimentaţi cu mirodeniile, ceapa murată, vinul alb, oţetul balsamic şi fumet-ul de peşte. Acoperiţi vasul cu folie de aluminiu şi introduceţi-l la cuptor, la o temperatură de 200 °C timp de 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

Budincă de Orez cu Nucșoară și Scorțișoară

Budincă de Orez cu Nucșoară și Scorțișoară din: orez, lapte, zahar, nucsoara, coaja de lamaie, vanilie. Redescoperiți plăcerea unui desert clasic cu această rețetă de budincă de orez, îmbogățită cu aromele calde ale nucșoarei și scorțișoarei. Această budincă nu doar că este reconfortantă și delicioasă, dar este și un mod simplu de a adăuga un […]

Salată de Quinoa cu Lămâie și Legume

Salată de Quinoa cu Lămâie și Legume din: quinoa, apa, ardei, castravete, ceapa rosie, rosii cherry, coaja si zeama de lamaie, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Salata de quinoa cu lămâie și legume este o opțiune perfectă pentru cei care doresc să combine nutriția cu gustul minunat. Această rețetă echilibrată și revigorantă aduce o […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.