File de peşte in crusta de cartofi cu mustar
PrinteazaO retetea de file de peste in crusta de cartofi cu mustar din: cartofi, ceapa verde, unt, sare, piper, hrean, mustar, fileuri de peste, supa sau vin alb.
- 4 cartofi
- 4 cepe verzi
- 4 lingurite unt
- sare
- piper
- 2 lingurite cu hrean ras (de la borcan)
- 4 lingurite mustar
- 4 fileuri de peste (a circa 200 g)
- 300 ml supa sau vin alb
Mod de preparare:
Se decojesc cartofii, se spală şi se rad pe răzătoarea mare. Se spală într-o strecurătoare, sub jet de apă; se lasă să se scurgă; se aşază pe un prosop şi se şterg.
Ceapa verde se taie rondele. Se încinge untul şi se călesc ceapa verde şi cartofii.
Se sărează, se piperează şi se ia vasul de pe foc. In compoziţia de cartofi se înglobează hreanul şi muştarul. Se încinge cuptorul la 200 °C.
Peştele se sărează şi se piperează. Se aşază într-o formă unsă şi se ung cu compoziţia de cartofi; se toarnă supă sau vin şi se coc la cuptor cca 15-20 minute.
File de peşte in crusta de cartofi cu mustar
Pofta buna!
Incoming search terms:
- peste in crusta de cartofi