File de peste in crusta de piper multicolor
PrinteazaFile de peste in crusta de piper multicolor din: file de peste, piper, capere, lamaie, baby morcov, fasole galbena, broccoli, ardei gras, unt, ulei de masline si sare.
- 600 g file peste alb
- 100 g piper boabe, multicolor
- 30 g capere
- 1 lamaie
- 200 g baby morocv
- 200 g fasole galbena
- 200 g broccoli
- 200 g ardei gras rosu
- 50 g unt
- ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Bucatile de peste se ung cu putin ulei de masline, se stropesc cu zeama de lamaie si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Intr-un bol se amesteca piperul boabe cu capere si sare. Pe fiecare bucata se pune un strat subtire din amestecul de piper.
Se lasa la cuptor pana se patrunde bine. Legumele se dau in clocot, apoi se scurg. Bucatile de peste se servesc cu legumele trase in unt.
File de peste in crusta de piper multicolor
Pofta buna!