File de peste la cuptor cu rosii si rozmarin

Printeaza

File de peste la cuptor cu rosii si rozmarin din: peste, cartofi, rosii, faina, ulei, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peşte
  • 8 cartofi
  • 6 roşii
  • 2-3 linguri făină
  • 2 linguri ulei
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi de coajă se fierb doar 10 minute şi apoi se scurg bine. Se taie felii groase şi se trec prin făină amestecată cu sare şi piper şi se pun în tavă.

Se adaugă roşiile stropite cu ulei şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute. Se adaugă şi peştele porţio-nat şi stropiţ cu un pic de ulei şi presărat cu rozmarin, sare şi piper.

Se lasă 10 minute şi apoi se scoate şi se poate servi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.