File de peşte cu rozmarin

Printeaza

File de peste cu rozmarin din: limetta, file de peste pangasius, sare, piper, rozmarin, usturoi, kaizer afumat si capere.

Ingrediente:

  • 1 limettă
  • 4 fileuri de peşte Pangasius (a cca 150 g)
  • sare
  • piper
  • 3 fire rozmarin
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g kaizer afumat tăiat cuburi
  • 2 linguri capere (de la borcan)

 

Mod de preparare:

spală limetta cu apă fier­binte, se şterge şi se rade coa­ja. stoarce apoi sucul. Se spală peştele şi se şterge cu prosoape de hârtie.

sărea­ză, se piperează şi se stropeşte cu suc de limette. acoperă si se lasă să se marineze la fri­gider circa 30 de minute.

toacă rozmarinul şi ustu­roiul. prăjesc cubuleţele de kaizer şi se adaugă peştele; se rumeneşte 2 min. pe fiecare parte.

adaugă usturoi, rozmarin şi coajă de limette; se lasă să fiarbă la foc moale, cca 5 min.

serveşte ornat cu rozmarin, cu garnitură de car­tofi natur şi capere.

 

File de peşte cu rozmarin

Pofta buna!

 

Rețetă delicioasă de scrumbie la grătar – Cum să pregătiți scrumbia perfectă

Rețetă delicioasă de scrumbie la grătar – Cum să pregătiți scrumbia perfectă din: scrumbii, ulei de masline, usturoi, suc de lamaie, sare, piper, marar.   Ingrediente: 4 scrumbii proaspete 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți Sucul de la o lămâie Sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust Mărar proaspăt […]

Foie Gras – Deliciu Franțuzesc

Foie Gras – Deliciu Franțuzesc din: ficat de rata, sare, piper negru, vin alb dulce, zahar, unt, bagheta. Rețeta de foie gras, care înseamnă “ficat gras” în limba franceză, are origini în Egiptul Antic și a fost rafinată de-a lungul timpului în Franța, devenind o delicatesă celebră în gastronomia mondială. Ingrediente: 500g de ficat de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.