File de peste cu sos iute de rosii
PrinteazaFile de peste cu sos iute de rosii din: file de peste, ardei, rosii, suc de rosii, ceapa, ulei, sare, piper, boia de ardei iute.
Ingrediente:
- 4 fileuri de peşte
- 2 ardei roşii
- 4 roşii
- 200 ml suc de roşii
- 1/2 ceapă
- 3 linguri ulei
- sare si piper
- boia de ardei iute, după gust
Mod de preparare:
Tai ceapa şi o pui la călit în ulei încins. Când a devenit sticloasă, adaugi ardeii tăiaţi cubuleţe şi roşiile mărunţite.
Laşi să fiarbă până se înmoaie puţin ardeii, după care adaugi sucul de roşii, boiaua de ardei iute, sare şi piper, după gust.
Mai laşi pe foc 5 minute şi dai deoparte. Dai cu sare şi piper peştele şi-l frigi câteva minute pe ambele părţi, pe grătar. Il serveşti cald, alături de sos.
File de peste cu sos iute de rosii
Pofta buna!