Peste la tigaie cu salata de legume din: ceapa, vanata, ardei, ulei de masline, otet sherry, sare de mare, unt, file de biban, piper, fulgi de ardei rosu, suc de lamaie. Ingrediente pentru legume: 1 ceapa 1 vânătă 2-3 ardei ½ ceasca ulei de măsline 2-3 lingurite de otet sherry sare de mare, dupa gust Ingrediente […]
File de peste cu spanac
PrinteazaFile de peste cu spanac din: file de peste, spanac, margarina, ceapa, usturoi, lamaie, sare, piper. Carnea de pește este o sursă bogată de nutrienți esențiali și oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Iată câteva aspecte importante despre carne de pește și beneficiile sale:
- 1 kg file
- 1 kg spanac
- 100 g margarină
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 1 lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fileul de peşte se rulează, se condimentează, se unge cu ulei şi se lasă la cuptor 5 minute.
Spanacul bine spălat, setfierbe, se scurge şi se căleşte în margarină împreună cu ceapa tăiată mărunt, usturoiul tăiat felii, sarea, piperul.
Intr-o tavă unsă cu margarină se aşază spanacul, deasupra fileurile de peşte şi se introduce la cuptor.
Se serveşte decorat cu felii de lămâie.
Pofta buna!
poate iti place si:
Peste la tigaie cu salata de legume
Pofta buna!