File de peşte cu varză şi tăiţei

Printeaza

File de peşte cu varză şi tăiţei din: fileuri de pangasius, suc de lamaie, sare, piper, varza, ulei, taitei, sos pentru peste, vin spumant, smantana, verdeata si mustar dulce.

 

Ingrediente:

  • 4 fileuri de pangasius (a 150 g )
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 500 g varza
  • 2 linguri ulei
  • 500 g taitei
  • 400 ml sos pentru peste
  • 100 ml vin spumant
  • 50 ml smantana
  • 2 linguri verdeata tocata
  • 2 lingurita mustar dulce

 

Mod de preparare:

Stropiţi peştele cu sucul de lămâie, apoi condimentaţi-l. Tăiaţi varza fâşii şi prăjiţi-o cea 5 min. într-o linguriţă de ulei.

Fierbeţl sosul de peşte, adăugaţi vinul spumant, smântână şi verdeaţa şi lăsaţi totul să fiarbă puţin.

Condimentaţi sosul cu muş­tar, sare şl piper. Prăjiţi peştele în restul de ulei 3 min. pe fiecare parte.

Amestecaţi tăiţeii şi varza şl serviţi totul alături de peşte.

 

File de peşte cu varză şi tăiţei

File_de_peste_cu_varza_si_taitei

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.