File de peşte cu varză şi tăiţei
PrinteazaFile de peşte cu varză şi tăiţei din: fileuri de pangasius, suc de lamaie, sare, piper, varza, ulei, taitei, sos pentru peste, vin spumant, smantana, verdeata si mustar dulce.
Ingrediente:
- 4 fileuri de pangasius (a 150 g )
- 2 linguri suc de lamaie
- sare
- piper
- 500 g varza
- 2 linguri ulei
- 500 g taitei
- 400 ml sos pentru peste
- 100 ml vin spumant
- 50 ml smantana
- 2 linguri verdeata tocata
- 2 lingurita mustar dulce
Mod de preparare:
Stropiţi peştele cu sucul de lămâie, apoi condimentaţi-l. Tăiaţi varza fâşii şi prăjiţi-o cea 5 min. într-o linguriţă de ulei.
Fierbeţl sosul de peşte, adăugaţi vinul spumant, smântână şi verdeaţa şi lăsaţi totul să fiarbă puţin.
Condimentaţi sosul cu muştar, sare şl piper. Prăjiţi peştele în restul de ulei 3 min. pe fiecare parte.
Amestecaţi tăiţeii şi varza şl serviţi totul alături de peşte.
File de peşte cu varză şi tăiţei
Pofta buna!