File de porc cu branza

Printeaza

File de porc cu branza

Ingrediente:

  • 4 fileuri de porc
  • 250 g brînză
  • 300 ml smîntînă lichidă
  • salată
  • sare
  • ulei de măsline
  • piper

 

Mod de preparare:

File de porc cu branza: Spală foarte bine fileurile, piperează-le după gust, apoi pune-le într-o tavă şi prăjeşte-le.

Intre timp, feliază jumătate din cantitatea de brînză şi las-o deoparte.

Pune smantînă într-o oală, adaugă restul de brînză şi lasă la foc mic un minut, amestecînd cu telul.

Taie fileurile în medalioane mai groa­se, aşază-le pe farfurie unul după altul, intercalîndu-le cu felii de branză.

Ser­veşte acest preparat cu sos şi salată.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.