File de porc cu vin din: file de porc, ciuperci, cimbru, smantana, ulei, nucsoara, mustar, vin. Ingrediente: 700 g file de porc, tăiat faşii 250 g ciuperci, tăiate în două 4 fire cimbru 100 ml smântână 1 lingură ulei de măsline 150 ml vin alb sec 1 linguriţă nucşoară proaspăt măcinată 2 linguri muştar cu boabe […]
File de porc cu fasole şi roşii
PrinteazaFile de porc cu fasole si rosii din: fasole verde, sare, file de porc, ulei, piper, ceapa, rosii cherry, gorgonzola, lapte, sos hollandaise, unt si branza gouda.
- 600 g fasole verde
- sare
- 600 g file de porc
- 2 linguri ulei
- piper
- 2 cepe
- 250 g rosii cherry
- 100 g gorgonzola
- 150 ml lapte
- 2 plicuri (a 30 g) sos hollandaise
- 100 g unt
- 3 linguri branza gouda data pe razatoare
Mod de preparare:
Pregătiţi fasolea, fierbeţi-o cca. 12 minute în apă cu sare şi lăsaţi-o să se scurgă. Tăiaţi carnea felii rotunde de cca. 3 cm grosime.
Prăjiţi-o rapid în ulei, săraţi-o şi piperaţi-o. Tăiaţi ceapa cubuleţe şi căliţi-o în grăsimea rămasă în tigaie.
Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le în jumătate. Adăugaţi-le în-tigaie împreună cu fasolea, căliţi totul cca. 2 minute şi condimentaţi.
Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Fărâmiţaţi brânza gorgonzola. Incălziţi laptele şi 250 ml apă.
Dizolvaţi sosul hollandaise si fierbeti- amestecând continuu.
Reduceţi focul şi adăugaţi din când în când untul tăiat cubuleţe. Adăugaţi şi gorgonzola şi lăsaţi-o să se topească.
Aşezaţi legumele într-o formă de sufleu, aşezaţi carnea, sosul şi gouda şi coaceţi totul cca. 15 minute.
File de porc cu fasole şi roşii
Pofta buna!
poate iti place si:
File de porc cu vin
File de porc cu lamaie
File de porc cu lamaie din: file de porc, sos de peste, sos de stridii, lamai, coriandru, piper. Ingrediente: 600 g fileuri de porc 4 linguri sos de peşte 4 linguri sos de stridii 4 lămâi verzi 1 legătură de coriandru 4 linguriţe boabe de piper roşu Mod de preparare: Se taie carnea de […]
Pofta buna!