File de porc glazurat

Printeaza

O reteta de file de porc glazurat din: file de porc, suc de portocala, usturoi, ghimbir, sos de peste thai, sos de soia si zahar brun.

Ingrediente:File de porc glazurat

  • 1 file de porc

sos:

  • sucul de la 4 portocale şi un pic de coajă de portocală
  • un pic de usturoi
  • ghimbir
  • sos de peşte thai
  • sos de soia
  • zahăr brun

 

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele într-un vas plat. Vasul se pune pe foc, și când conţinutul începe să fiarbă se adaugă carnea. Se lasă să fiarbă 3-4 minute pe o parte şi apoi se întoarce si pe cealaltă parte. Se continuă aşa 15-20 de minute până ce carnea este gata.

Veţi vedea că sosul îşi va reduce din cantitate şi va deveni ca o glazură.Aveţi grijă să nu se ardă, adăugând suc proaspăt de portocale.Carnea se poate servi cu garnitură de orez sau cu mazăre.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.