File de porc umplut

Printeaza

File de porc umplut din: file de porc, ulei de masline, kaizer, ciuperci, usturoi, pesmet, porumb, sos de soia, vin rosu, ceapa, sare si piper.

Ingrediente:

  • 2 bucati file de porc cu sorici (circa 1 kg una)
  • 4 linguri ulei de masline
  • 150 g kaizer
  • 500 g ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1 linguri pesmet
  • 2 linguri porumb din conserva
  • 3 linguri sos de soia
  • 100 ml vin rosu
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingi două linguri ulei de măsline într-o tigaie mare, adaugi ceapa tăită julien, kaizerul tăiat fâşii şi laşi să se rumenească. Pui ciupercile tăiate felii subţiri, sare şi piper, după gust, şi laşi pe foc mic până se înmoaie ciupercile.

Adaugi usturoiul, două linguri sos de soia, porumbul şi mai laşi un minut, iei vasul de pe foc, adaugi pesmetul şi amesteci bine. [][]Baţi bucăţile de carne cu ciocanul de şniţele şi le condimentezi cu sare şi piper, după gust împrăştn amestecul de ciuperci peste bucăţile de carne şi rulezi strâns începând cu latura lungă.

Le legi cu sfoară alimentară şi le aşezi într-o tavă.  Stropeşti ruladele cu vinul roşu amestecat cu o lingură de sos de soia şi două de ulei, pui 100 ml apă în tavă şi le introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa o oră, când se rumenesc frumos. Le scoţi din cuptor, desfaci sfoara şi le serveşti stropite cu sosul din tavă şi cu o garnitură de legume.

File de porc umplut

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Andreea Musetescu

    Ce bine arata 🙂

  2. delicat, imi place cum arata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.