File de pui rafinat cu mango, chili si cocos
PrinteazaFile de pui rafinat cu mango, chili si cocos din: ulei, sare, piper, seminte de susan, castravete, mango, chili rosu, lapte de cocos putin curry si suc de lamaie.
Ingrediente:
- 600 g file de pui
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 lingură seminţe susan
- 1 castravete
- 1 mango copt
- 1 chili roşu
- 1 salată iceberg
- 100 ml lapte de cocos
- 1/2 linguriţă curry
- 2 linguri suc de lămâie
Mod de preparare:
File de pui rafinat cu mango, chili si cocos: Spălaţi carnea, apoi uscaţi-o cu un şervet de bucătărie de bucatarie. Incingeti 1 lingura de ulei si prajiti-o circa 20 de minute.
Condimentaţi-o cu sare şi piper. Inainte de final, presăraţi-o cu susan, apoi scoateţi-o pe o farfurie şi lăsaţi-o să se răcească.
Pregătiţi castravetele şi tăiaţi-l rondele. Curăţaţi fructul de mango. îndepărtaţi sâmburele, apoi tăiaţi fructul felioare subţiri.
Tăiaţi chili pe lung, îndepărtaţi-i seminţele, spălaţi-l şi tăiaţi-l mărunt. Pregătiţi salata şi tăiaţi-o fâşii.
Tăiaţi carnea felii rotunde. Amestecaţi într-un castron castravetele, mango, salata şi chili.
Amestecaţi laptele de cocos, curry, sucul de lămâie, sarea, piperul şi uleiul rămas, condimentaţi-le, apoi încorporaţi sosul obţinut în salată. Serviţi-o împreună cu puiul.
Poftă bună!