File de pui rafinat cu mango, chili si cocos

Printeaza

File de pui rafinat cu mango, chili si cocos din: ulei, sare, piper, seminte de susan, castravete, mango, chili rosu, lapte de cocos putin curry si suc de lamaie.

Ingrediente:

  • 600 g file de pui
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingură seminţe susan
  • 1 castravete
  • 1 mango copt
  • 1 chili roşu
  • 1 salată iceberg
  • 100 ml lapte de cocos
  • 1/2 linguriţă curry
  • 2 linguri suc de lămâie

 

 

Mod de preparare:

File de pui rafinat cu mango, chili si cocos: Spălaţi carnea, apoi uscaţi-o cu un şervet de bucătărie de bucatarie. Incingeti 1 lingura de ulei si prajiti-o circa 20 de minute.

Condimentaţi-o cu sare şi piper. Inainte de final, presăraţi-o cu su­san, apoi scoateţi-o pe o farfurie şi lăsaţi-o să se răcească.

Pregătiţi castrave­tele şi tăiaţi-l rondele. Curăţaţi fructul de mango. îndepărtaţi sâmburele, apoi tăiaţi fructul felioare subţiri.

Tăiaţi chili pe lung, îndepărtaţi-i seminţele, spălaţi-l şi tăiaţi-l mărunt. Pregătiţi salata şi tăiaţi-o fâşii.

Tăiaţi carnea felii rotunde. Amestecaţi într-un castron castravetele, mango, sa­lata şi chili.

Amestecaţi laptele de cocos, curry, sucul de lămâie, sarea, piperul şi uleiul rămas, condimentaţi-le, apoi încor­poraţi sosul obţinut în salată. Serviţi-o împreună cu puiul.

 

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.