File de salau in crusta de nuci

Printeaza

File de salau in crusta de nuci din: file de salau, sare, nuci, ulei de masline, pesmet, zahar, otet balsamic, dovlecei, cascaval, ceapa rosie, boia iute si piper.

 

Ingrediente:

  • 8 bucati file de salau
  • sare
  • 150 g nuci
  • o lingurita ulei de masline
  • 2-3 linguri pesmet
  • o lingurita zahar
  • o lingurita otet balsamic
  • 2 dovlecei
  • 100 g cascaval
  • 2 cepe rosii
  • un praf boia iute
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală dovleceii, se taie rondele, se condimentează cu sare, boia şi piper şi se pun în- tr-o tavă unsă cu ulei. Se coc la 160°C.

Se taie nucile mărunt. Se amestecă oţetul balsamic cu pesmetul până se obţine un sos cu care se ung bucăţile de peşte.

Pe deasupra se presară nucile. Se bagă în cuptor şi se rumeneşte.

Se taie ceapa şi se caramelizează într-o tigaie. Se adaugă zahăr şi boia şi se dă deopar­te să se răcească.

Şalăul în crustă se serveşte cu dovlecei şi ceapă.

 

File de salau in crusta de nuci

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Alexandra Nicolae

    Prea greu de preparat pentru mine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.