File de somon cu rosii

Printeaza

File de somon cu rosii din: somon, morcovi, rosii, dovlecel, usturoi, ulei, lamaie, cimbrisor, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300 g file de somon
  • 2 morcovi mici
  • 1 dovlecel mic
  • 6 căţei de usturoi
  • 4 roşii cherry
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 lămâie
  • cimbrişor proaspăt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

File de somon cu rosii: Taie fileul în două bucăţi egale. Stropeşte-le cu zeama de la % lămâie. Dă-le cu sare şi piper. Restul de lămâie tai-o cuburi mai măricele.

Fă două bărcuţe din hârtie de copt, prinse la capete cu sfoară. Pune în fiecare bărcuţă cubuleţe de dovlecel şi rondele de cherry şi morcov. Pune din loc în loc usturoi tocat grosier. Aşază somonul deasupra.

Strânge etanş hârtia şi coace 25 de minute. în ultimele 5 minute, desfă hârtia ca să iasă aburul şi peştele să se rumenească frumos.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.