File de ton marinat, la grătar

Printeaza

File de ton marinat, la grătar din: file de ton, rozmarin, ulei de masline, ceapa verde, ardei copt, anghinare, ciuperci, busuioc si lamaie.

Ingrediente:

  • 180 g file de ton
  • rozmarin proaspat
  • ulei de masline
  • 20 g ceapa verde
  • 80 g ardei copt
  • 80 g anghinare
  • 30 g ciuperci de padure
  • busuioc proaspat
  • lamaie

 

 

Mod de preparare:

Se marinează file-ul de ton cu ulei de măsline, rozmarin, lămâie, sare şi piper.

Se frige pe ambele părţi pe grătarul bine incins. Anghinarea se curăţă, se opăreşte în apă cu sare şi vin alb.

Ardeii graşi se coc şi se marinează. Ciupercile de pădure se sotează în unt.

Se montează pe farfurie legumele, tonul, emulsia de busuioc şi se decorează cu lămâie proaspătă.

 

File de ton marinat la grătar

File de ton marinat, la grătar

Pofta buna!

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. da, prima data cand iau ton, asa il fac 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.