Salată de Ridiche Neagră cu Dressing de Iaurt și Mentă din: ridiche neagra, mar, ceapa rosie, iaurt, uleizeama de lamaie, menta, sare, piper. Combinația de ridichi negre crocante cu un dressing cremos de iaurt și accente proaspete de mentă transformă această salată într-o experiență gustativă revitalizantă. Nu numai că este delicioasă și ușor de preparat, […]
File de vitel cu piper
PrinteazaFile de vitel cu piper din: muschi file de vitel, piper verde, usturoi, mustar, smantana, ulei de masline, sare.
Ingrediente:
- 4-5 felii de muşchi file groase de 2-2,5 cm
- 2 linguri piper verde (boabe)
- 2 căţei mari de usturoi
- 4 linguri muştar dulce
- 4-5 linguri smântână
- 1 pahar cu ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Cu o zi mai înainte de a pregăti această delicioasă friptură, puneţi carnea la macerat, într-un baiţ, format din ulei şi piper zdrobit.
Cu 2 ore înainte de a pune friptura la preparat, scoateţi piperul din ulei şi folosiţi-l pentru a marina feliile de carne ce au fost frecate cu mujdei de usturoi.
Combinaţi piperul verde cu puţin ulei, muştar şi smântână. Luaţi carnea din vasul în care a fost pusă la marinat, apoi frigeţi-o pe grătarul fierbinte.
Puneţi friptura pe platoul cald, săraţi-o după gust, adăugaţi, sosul şi boabele de piper.
Pofta buna!
Salată de Păstârnac și Măr din: pastarnac, mere, suc de lamaie, miere, ulei, otet, sare, piper, nuci, patrunjel. Această rețetă nu doar că aduce un suflu nou în bucătăria de zi cu zi, dar oferă și o explozie de arome și texturi care satisfac chiar și cele mai exigente gusturi. Cu valori nutriționale echilibrate și […]