Friptură de Porc cu Muștar Dijon și Miere – Rețetă Ușoară și Delicioasă din: cotlet de porc, mustar dijon, miere, sare, piper, usturoi, ulei de masline, garnitura. Această rețetă de friptură de porc cu muștar Dijon și miere este o alegere excelentă pentru cinele speciale sau pentru a impresiona oaspeții. Combinarea muștarului Dijon cu mierea […]
Fileu de salau cu sos de vin
PrinteazaFileu de salau cu sos de vin din: fileuri de salau, ceapa, vin, unt, faina, ou, smantana, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 fileuri salau
- 1 ceapa
- 1 pahar vin alb
- 50g unt
- 10g faina
- 1 galbenus ou
- 200g smântâna
- 1 leg. patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fileu de salau cu sos de vin: ruleaza fileurile, fixându-le cu scobitori. pun la fiert intr-o cratita cu ceapa tocata, vinul, patrunjelul, piperul si sarea.
lasa sa fiarba acoperit 10 minute, apoi se scot fileurile si se tin la cald, iar zeama in care au fiert se strecoara. incalzeste untul, amestecându-l pe foc cu faina, fara ca aceasta sa prinda culoare.
stinge cu zeama strecurata si se lasa sa fiarba impreuna 5 minute, amestecând mereu. leaga apoi sosul cu galbenusul, se amesteca cu smântâna si se toarna peste rulourile tinute la cald.
serverste pe platou sau pe farfurie si se garniseste cu rosii mici, inabusite in unt. scot scobitorile.
Pofta buna!
Iahnie de Fasole cu Costiță Afumată – Savoare Tradițională Românească
Iahnie de Fasole cu Costiță Afumată – Savoare Tradițională Românească din: fasole boabe, costita afumata, morcovi, usturoi, dafin, boia dulce, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 500g fasole boabe 300g costiță afumată 1 ceapă mare 2 morcovi 3 căței de usturoi 1 foaie de dafin 1 linguriță boia dulce sare și piper după gust 2 linguri […]