Fileuri de hering in foitaj

Printeaza

 Fileuri de hering in foitaj

Ingrediente:Fileuri de hering in foitaj

  • 300g file de hering mic
  • 150g făină
  • 100 g unt
  • linguriţă oţet
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală fileurile, apoi se şterg cu un şervet. Din unt, faină, oţet şi un praf de sare, se frământă un aluat tare, care apoi se întin­de într-o foaie subţire, de circa 2 mm.

Se taie foaia de aluat în fâşii late de circa 4 cm şi se ru­lează fileurile de peşte în aceste fâşii.

Se pun rulourile într-o tavă unsă cu ulei şi se coc în cuptor la foc potrivit, circa 30 de minute sau până când rulourile capătă o culoare rumen-aurie.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sa fac si eu file de hering in foitaj.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.