Fileuri de macrou cu salata de fasole
PrinteazaFileuri de macrou cu salata de fasole din: fasole verde, sare, ridichi, praz, sos de soia, sos Worcester, piper, ulei de masline, file macrou , lamaie.
Ingrediente:
- 500 g fasole verde
- sare
- 1 legatura de ridichi
- 1-2 bulbi de praz
- 3-4 linguri sos de soia
- 1-2 lingurite sos Worcester
- piper macinat
- 3 linguri ulei de masline
- 4 fileuri de macrou (cu pielita)
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Se curata fasolea, se spala, se taie bucati si se fierbe circa 10 minute in apa cu sare, apoi se lasa sa se scurga. Ridichile curatate si spalate se taie felii, bulbii de praz se toaca marunt.
Se amesteca fasolea, ridichile si prazul si peste ele se toarna sosul de soia, sosul worcester si piperul macinat, amestecate bine intr-un bol cele doua sosuri se gasesc in comert.
Se adauga uleiul si se gusta de sare.Fileurile de macrou se zvanta cu un stergar.
Lamaia se clateste cu apa fierbinte, se rade coaja pe razatoarea mica si se stoarce zeama.
Se amesteca 3 linguri de zeama cu coaja rasa, sare, piper si ulei, se ung fileurile de peste si se baga la cuptor eventual sub grill.
Se lasa circa 10 minute si se servesc imediat, insotite de salata.
Pofta buna!