Fileuri de salau pane

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de fileuri de salau pane din: salau, pesmet, faina lab, oua, ulei, sare, unt si lamaie.

Ingrediente:Fileuri de salau pane

  • 2 kg şalău
  • 100 g pesmet
  • 50 g făină albă
  • 2 ouă
  • 150 ml ulei
  • sare, după gust
  • 100 g unt proaspăt
  • 1 lămâie

Mod de preparare:

Se despică peştele în două, se dezosează şi se curăţă de piele. Se trece prin făină în amestec cu ou şi pesmet şi se pune la prăjit, pe ambele feţe, în ulei bine încins. Se prepară la foc potrivit, până ce se rumeneşte frumos. Se serveşte cu un sos preparat din unt proaspăt în amestec de zeama de la lămâie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.