Fileuri de macrou, cu roşii si lămâie
PrinteazaIntr-un castron, amestecă 2 linguri ulei de măsline, 2 linguriţe condimente pentru peşte, 1 căţel de usturoi zdrobit, 150 g roşii bine coapte, tocate mărunt, 1 legătură de pătrunjel tocat, 1 linguriţă de boabe de coriandru, măcinate, zeama şi coaja rasă de la o lămâie, piper după gust.
Amestecă şi lasă deoparte. Intr-un vas separat, amestecă 4 linguriţe de condiment pentru peşte cu 2 linguri ulei de măsline şi cu zeama şi coaja rasă de la o jumătate de lămâie. Toarnă acest amestec peste 4 fileuri de macrou, apoi frige peştele pe grătar, aproximativ două minute pe fiecare parte. Serveşte cu sosul de roşii şi pătrunjel.
Fileuri de macrou, cu roşii si lămâie
Pofta buna!