Fileuri de macrou, cu roşii si lămâie

Printeaza

Intr-un castron, amestecă 2 linguri ulei de măsline, 2 linguriţe condimente pentru peşte, 1 căţel de usturoi zdrobit, 150 g roşii bine coapte, tocate mărunt, 1 legătură de pătrunjel tocat, 1 linguriţă de boabe de coriandru, măcinate, zeama şi coaja rasă de la o lămâie, piper după gust.

Amestecă şi lasă deoparte. Intr-un vas separat, amestecă 4 linguriţe de condiment pentru peşte cu 2 linguri ulei de măsline şi cu zeama şi coaja rasă de la o jumătate de lămâie. Toarnă acest amestec peste 4 fileuri de macrou, apoi frige peştele pe grătar, aproximativ două minute pe fiecare parte. Serveşte cu sosul de roşii şi pătrunjel.

Fileuri de macrou, cu roşii si lămâie

Fileuri de macrou, cu roşii si lămâie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.