Peste alb pane din: peste, ou, bere, faina, pesmet, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de peşte alb un ou 150 ml bere blondă făină pesmet ulei pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Oul se bate bine cu sare şi piper; apoi se adaugă berea. In farfurii separate se pun făina şi pesmetul. […]
Fileuri pane
PrinteazaFileuri pane din: fileuri de peste, sare, oua, piper alb, condimente pentru peste, faina si ulei.
- 2 fileuri de peşte
- sare
- 2 ouă
- piper alb
- condimente pentru peşte
- 3 linguri făină
- 200 ml ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Speli fileurile de peşte, le cureţi de eventualele oase şi pieliţe, apoi le usuci, folosind un şervet.
Presari peştele cu sare, piper şi condimente, după gust.
Treci fileurile prin făină, apoi prin oul bătut cu sare şi nou prin făină.
Prăjeşti fileul în baie de ulei încins, întorcându-l pe ambele părţi.
Scoţi peştele pe un şervet absorbant şi îl serveşti cald, cu lămâie alături.
Fileuri pane
Pofta buna!
poate iti place si:
Peste (obletel) in pesmet
Peste (obletel) in pesmet din: obletel, ulei, sare, pesmet. Ingrediente: 1 kg obleţel proaspăt 300 ml ulei sare 200 g pesmet Mod de preparare: Se curăţă obleţelul de intestine, se spală în mai multe ape reci şi se pune într-o strecurătoare să se scurgă. Se îndulceşte obleţelul cu un praf de sare, apoi se […]
Peste pane cu bere blonda
Peste pane cu bere blonda din: peste, bere, faina, ou, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi cod 200 ml bere blondă 150 g făină un ou ulei pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Făina se cerne într-un vas, se adaugă oul, berea, sare şi piper. Se amestecă foarte bine pentru a evita […]
Pofta buna!