Fileuri de peste condimentate

Printeaza

Fileuri de peste condimentate din: file de pomfret, coriandru, ardei, otet, menta, ulei, sare, tamarind.

Ingrediente:

  • 800 g fileu de pomfret
  • 200 g coriandru verde
  • 3 g praf de coriandru
  • 10 bucăţi de ardei iute verde
  • 60 mil oţet de malţ
  • 50 g mentă
  • ulei pentru prăjit
  • 3 g praf de ardei iute roşu
  • sare
  • 50 g tamarind

 

Mod de preparare:

Fileuri de peste condimentate: Frecaţi fileul de pomfret cu sare şi oţet de malţ. Inmuiaţi tamarindul în apă fierbinte şi extrageţi pulpa.

Faceţi o pastă cu ajutorul unui mixer cu praful de ardei roşu, ardeiul iute verde, praful de coriandru şi miezul de tamarind.

Marinaţi pomfretul în această pastă timp de o jumătate de oră. Incingeţi uleiul într-o tigaie de teflon şi apoi prăjiţi fileurile până se rumenesc.

 

Pofta buna!

 

 

 

Piftie de Căprioară

Piftie de Căprioară – Carnea de căprioară, recunoscută pentru textura sa fragedă și aroma sa unică, este o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze ceva diferit și sofisticat. Carnea de căprioară, gătită lent cu legume și condimente, se transformă într-un preparat delicat și plin de arome. Aspicul care se formează în jurul bucăților […]

Friptura de Pui cu Sos de Lamaie si Miere

Friptura de Pui cu Sos de Lamaie si Miere – Aceasta reteta este usor de preparat si aduce pe masa un pui fraged si suculent, completat de un sos bogat in gusturi care echilibreaza perfect aciditatea lamaii cu dulceata naturala a mierii. Ingrediente: Piept de pui (500 g): Carnea de pui este frageda si absoarbe […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.