Fileuri de peşte cu piure

Printeaza

Fileuri de peste cu piure din: fileuri de peste alb, cartofi, broccoli, ceapa rosie, masline, amestec de salata, lapte dulce, ridichi, unt, ulei de floarea soarelui, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel, patrunjel si ardei iute.

Ingrediente:

  • fileuri de peşte alb
  • 3 cartofi
  • 400 g broccoli
  • o ceapă roşie
  • măsline feliate
  • un pachet amestec de salată
  • ridichi
  • 200 ml lapte dulce
  • 100 g unt
  • ulei de floarea-soarelui
  • suc de lămâie
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Se face o salată din amestecul de salată, o legătuă de ridichi feliate, suc de lămâie, ulei, sare, piper, pătrunjel tocat şi se introduce la rece.

Fileurile de peşte se spală, se scurg de apă, se condimentează şi se pun într-o tavă.

Se toarnă o cană de apă, două linguri de ulei, se presară câteva fire de pătrunjel şi se introduc în cuptor.

Se ţin în cuptor până scade apa şi fileurile au căpătat o culoare albă.

Broccoli şi cartofii curăţaţi de coajă se spală, se fierb în apă cu puţină sare şi se pasează.

Se adaugă 100 g măsline, ceapa roşie curăţată de foi şi tocată mărunt. Se toarnă laptele dulce, se presară untul tăiat mărunt, sare şi piper după gust.

Se amestecă totul, se pune piureul pe un platou, alături de fileurile de peşte calde şi salata.

Pentru ca piureul să aibă un gust picant, se adaugă puţin ardei iute tocat mărunt.

 

Fileuri de peşte cu piure

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.