Fileuri de porc cu mere si sos de smantana

Printeaza

Fileuri de porc cu mere si sos de smantana din: file de porc, unt, mere, sare, piper, sos bechamel, smantana, marar.

 

Ingrediente:

  • 4 fileuri de porc
  • 50 g unt
  • 2 mere ionatane
  • sare
  • piper

Pentru sosul de smântână:

  • 200 ml sos Bechamel
  • 200 g smântână
  • sare
  • 1 legătură mărar verde

 

Mod de preparare:

Fileurile de porc, spălate, le sărezi şi piperezi după gust, apoi le prăjeşti în untul încins. Rumeneşti fileurile bine pe ambele părţi şi le pui pe o farfurie întinsă. Acoperi farfuria cu folie, să se păstreze calde.

Merele, spălate, le cureţi de seminţe, le tai felii subţiri şi le rumeneşti în ulei încins. Scoţi merele şi le aşezi lângă fileurile de porc. Prepari apoi sosul de smântână.

Amesteci sosul Bechamel cu 200 g smântână şi îl fierbi la bein-marie. Dai vasul jos de pe foc şi adaugi restul de smântână şi sare.

Serveşti sosul de smântână împreună cu merele rumenite si cu fileurile de porc. Presari mărar tocat fin.

 

Fileuri de porc cu mere si sos de smantana

Fileuri_de_porc_cu_mere_si_sos_de_smantana

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Rețetă Tradițională de Cornulețe cu Untură – Deliciul Autentic

Rețetă Tradițională de Cornulețe cu Untură – Deliciul Autentic din: faina, untura, smantana, zahar pudra, zahar vanilat, gem. Ingrediente: 500 g făină 200 g untură 200 ml smântână 70 g zahăr pudră 1 pliculeț zahăr vanilat Un praf de sare Marmeladă sau gem pentru umplutură   Mod de preparare: Amestecați făina și sarea într-un bol […]

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon

Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile.   Ingrediente: 500 g […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.