Fileuri de sole cu ciuperci, la tigaie
PrinteazaFileuri de sole cu ciuperci, la tigaie din: limba de mare, ciuperci, hribi, untisor, ulei, suc de lamaie, supa concentrata, sare si piper.
Ingrediente:
- 8 fileuri de sole (limba de mare)
- 200 g ciuperci champignon
- 200 g hribi
- 1 legatura de untisor
- 2 linguri cu ulei
- sucul de la 1 lamaie
- 1 pliculet de supa concentrata
- sare si piper macinat
Mod de preparare:
Spălaţi şi ştergeţi fileurile de sole. Săraţi şi piperaţi. Curăţaţi ciupercile champignon şi hribii şi tăiaţi în lamele fine.
Spălaţi şi ştergeţi untişorul. Incălziţi puţin ulei într-o tigaie.
Sotaţi ciupercile amestecate pînă se evaporează apa din ele şi apoi lăsaţi să se rumenească.
Săraţi, piperaţi şi stropiţi ciupercile cu jumătate din sucul de lămîie. Păstraţi la cald.
Desfaceţi concentratul de supă cu apă rece şi puneţi la încălzit. Rulaţi fileurile de sole. Fixaţi-le cu o scobitoare.
Lăsaţi-le să se înăbuşe în supă timp de 6 minute.
Ornaţi farfuriile cu untişor, stropiţi cu suc de lămîie. Repartizaţi ciupercile pe fiecare farfurie.
Scoateţi scobitorile şi puneţi fileurile deasupra. Serviţi imediat.
Fileuri de sole cu ciuperci, la tigaie
Pofta buna!