Fileuri de sole cu ciuperci, la tigaie

Printeaza

Fileuri de sole cu ciuperci, la tigaie din: limba de mare, ciuperci, hribi, untisor, ulei, suc de lamaie, supa concentrata, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 8 fileuri de sole (limba de mare)
  • 200 g ciuperci champignon
  • 200 g hribi
  • 1 legatura de untisor
  • 2 linguri cu ulei
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 pliculet de supa concentrata
  • sare si piper macinat

 

Mod de preparare:

Spălaţi şi ştergeţi fileurile de sole. Săraţi şi piperaţi. Curăţaţi ciupercile champignon şi hribii şi tăiaţi în lamele fine.

Spălaţi şi ştergeţi untişorul. Incălziţi puţin ulei într-o tigaie.

Sotaţi ciupercile amestecate pînă se evaporează apa din ele şi apoi lăsaţi să se rumenească.

Săraţi, piperaţi şi stropiţi ciupercile cu jumătate din sucul de lămîie. Păstraţi la cald.

Desfaceţi concentratul de supă cu apă rece şi puneţi la încălzit. Rulaţi fileurile de sole. Fixaţi-le cu o scobitoare.

Lăsaţi-le să se înăbuşe în supă timp de 6 minute.

Ornaţi farfuriile cu untişor, stropiţi cu suc de lămîie. Repartizaţi ciupercile pe fiecare farfurie.

Scoateţi scobitorile şi puneţi fileurile deasupra. Serviţi imediat.

 

Fileuri de sole cu ciuperci, la tigaie

Fileuri_de_sole_cu_ciuperci_la_tigaie

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.