Fish fingers cu mac

Printeaza

Fish fingers cu mac din: file de pste, oua, faina, mustar, lamaie, mac, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Fish fingers cu mac

  • 1 file de peşte
  • 2 ouă
  • 1 lingură făină
  • 1 linguriţă muştar iute
  • zeamă de lămâie
  • 50 g mac
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper negru măcinat
  • ulei de prăjit

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele de aripioarele, dorsale, şiră şi oase şi taie-l în fâşii de 1 cm grosime. Freacă-l cu sare şi piper.

Bate ouăle cu un praf de sare, făină şi muştar. Adaugă zeama de lămâie şi freacă din nou. Pune peştele, amestecă şi lasă câteva minute (10-15).

Tăvăleşte degeţelele de peşte prin macul amestecat cu pesmet de mai multe ori, ca să se prindă bine. Prăjeşte-le în baie de ulei încins până se rumenesc (vreo 2 minute pe fiecare parte), scoate-le pe hârtie absorbantă şi serveşte-le cu cartofi prăjiţi şi sos de usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.