Fish fingers

Printeaza

Fish fingers din: peste, oua, paine, lamaie, maioneza, usturoi.

Ingrediente:Fish fingers

  • 800 g peşte cu carnea albă
  • 2 ouă
  • coaja răzuită de la 1 lămâie
  • 100 g pâine din ajun
  • 6 linguri maioneză
  • 1 căţel de usturoi, zdrobit

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/190°C.

Taie peştele segmente. Mărunteşte pâinea In tocătorul electric, sau foloseşte pesmet alb proaspăt, şi asezonează cu sare şi piper.

Bate ouăle şi înmoaie fiecare bucată de peşte în ou şi apoi dâ prin pesmet. Aşază peştele în tava de copt unsă cu ulei şi dă la cuptor 15-20 minute, întorcând frecvent pănâ când se rumeneşte.

Intre timp, combină maioneza cu usturoiul şi coaja de lămâie. Serveşte peştele cu cartofi ţărăneşti rumeniţi, sote de mazăre şi maioneză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.