Flan cu ciuperci

Printeaza

 Flan cu ciuperci din: ciuperci, margarina, sunca, faina, oua, lapte, sare, piper.Flan cu ciuperci

Ingrediente:

  • 250 g ciuperci
  • 75 g margarină
  • 3 felii şuncă
  • 4 linţ guri făină
  • 4 ouă
  • 1/2 l lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Topeşti margari­na, adaugi ciupercile tăiate felii şi le căleşti puţin, baţi apoi ouăle spumă, adaugi făina, laptele, sare, piper după gust, şunca tăiată bucăţele şi ciupercile şi amesteci.

Ungi o formă de tartă sau un vas rotund cu mar­garină, îl tapetezi cu făină, torni com­poziţia şi o dai la cuptor, la foc mic, pentru 35 de minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • flan cu ciuperci
  • flan de ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.