Flan de dovlecei

Printeaza

Flan de dovlecei din: dovlecei, oua, rosii, ulei, ceapa alba, ceapa rosie, frunze de busuioc.

Ingrediente:Flan_de_dovlecei

  • 3 dovlecei
  • 6 oua
  • 2 rosii mici
  • o lingura ulei
  • 2 cepe albe
  • 2 cepe rosii
  • cateva frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată mărunt şi dovleceii se călesc în ulei 5 minute şi se lasă apoi să se răcească.

Se unge un vas de cuptor cu ulei şi se bat ouăle cu busuiocul, apoi se amestecă cu 3/4 din cantitatea de ceapă şi dovlecei. Se păstrează dovlecei pentru decor.

Se toarnă amestecul de ouă în vas, se pun felii de roşii şi dovlecei si se lasă la cuptor pentru 25 de minute.

Se serveşte atât cald, cât şi rece.

Flan de dovlecei

Flan_de_dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.