Fleica de porc cu ciuperci din: fleica de porc, carnat, ciuperci, lapte, ou, patrunjel, chifle, ceapa, ulei, vegeta, sare, usturoi. Ingrediente: 800 g fleică de porc 1 fir cârnat afumat 350 g ciuperci 300 ml lapte 1 ou 1 legătură pătrunjel verde 2 chifle 1 ceapă 50 ml ulei vegeta sare usturoi Mod de […]
Fleică de porc împănată la grătar
PrinteazaFleică de porc împănată la grătar din: muschiuleti de porc, slanina, usturoi, malai, ulei si sare.
- 2 muschiuleti de porc (circa 1,5)
- 250 g slanina
- 1 capatana de usturoi
- 200 g malai
- 50 ml ulei
- 30 g sare
Mod de preparare:
Degresezi fleica, o cureţi de pieliţe, o speli şi o laşi să se zvânfe.
Cureţi usturoiul, iar slănina o tai fâşii, împănezi fleica cu usturoiul şi slănina, o treci prin mălaiul cernut şi o frigi bine pe ambele părţi, pe grătarul încins şi uns cu slănină sau cu ulei.
Serveşti fleica alături de garnituri din legume sau paste făinoase.
Fleică de porc împănată la grătar
Pofta buna!
poate iti place si:
Fleica de porc la cuptor cu sos de prune si vin de Porto
Fleica de porc la cuptor cu sos de prune si vin de Porto din: fleica de porc, usturoi, salvie, unt, ceapa, prune, mar, vin de Porto, zahar brun, otet. Ingrediente: 1,25 g fleică de porc cu os 6 căţei de usturoi, curăţaţi şi tocaţi 12 frunze de salvie, tocate un cub mare de unt 1 […]
Pofta buna!
Fleica asta … de mare angajament, mai ales acum cand sunt la cura