Fleică de porc cu portocale
PrinteazaFleică de porc cu portocale din: fleica de porc, portocale, suc de portocale, broccoli, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 800 g fleica de porc cu sorici
- 2 portocale
- 200 ml suc de portocale
- 1 broccoli
- 2 catei de usturoi
- patrunjel
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cresteaza soriciul pentru a patrunde cat mai bine condimentele in bucata de carne. Unge cu ulei sicondimenteaza cu sare si piper pe toate părţile.
Aşază fleica într-un vas termorezistent şi stropeşte cu ulei. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-35 de minute. Stropeşte cu sucul de portocală.
Pune deasupra câteva felii de portocală, restul aşază-le de jur împrejur, împreună cu usturoiul şi bucheţelele de broccoli opărite separat. Lasă la cuptor 25 de minute. Aromatizează cu pătrunjel.
Fleică de porc cu portocale
Pofta buna!