Fleică de porc cu portocale

Printeaza

Fleică de porc cu portocale din: fleica de porc, portocale, suc de portocale, broccoli, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Fleica_de_porc_cu_portocale

  • 800 g fleica de porc cu sorici
  • 2 portocale
  • 200 ml suc de portocale
  • 1 broccoli
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cresteaza soriciul pentru a patrunde cat mai bine condimentele in bucata de carne. Unge cu ulei sicondimenteaza cu sare si piper pe  toate părţile.

Aşază fleica într-un vas termorezistent şi stropeşte cu ulei. Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-35 de minute. Stropeşte cu sucul de portocală.

Pune deasupra câteva felii de portocală, restul aşază-le de jur împrejur, împreună cu usturoiul şi bucheţelele de broccoli opărite separat. Lasă la cuptor 25 de minute. Aromatizează cu pătrunjel.

Fleică de porc cu portocale

Fleica_de_porc_cu_portocale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.