Flip de cirese

Printeaza

O reteta simpla de flip de cirese din: sirop de cirese, suc proaspat de cirese, ou, apa, zeama de lamaie si gheata.

Ingrediente:

  • 15 ml sirop de cirese
  • 1 lingurita (5 ml) suc proaspat de cirese
  • 1 ou
  • 1 lingurita apa
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 2-3 linguri gheata pisata

 

Mod de preparare:

Se bate bine oul, se adaugă siropul de cireşe, apa, apoi zeama de lămâie şi sucul de cireşe. Se agită bine în shaker, apoi se strecoară.

Se toarnă amestecul într-un pahar şi se completează cu apă minerală, până la 200 ml.

Se adaugă gheaţă şi se deco­rează marginea paharului cu cireşe proas­pete.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.