Flori de zucchini umplute

Printeaza

Flori de zucchini umplute din: flori de zucchini, orez, ceapa, marar, menta, pasta de tomate, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Flori_de_zucchini_umplute

  • 8 flori de zucchini
  • 80 g orez cu bob lung
  • 1 ceapă
  • 1/2 de legătură de mărar
  • 1/2 de legătură de mentă
  • 8 linguri de pastă de tomate
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se îndepărtează stamina şi pistilul de la zucchini, se rupe sepala, iar florile se spală cu atenţie.

Orezul se spală şi se lasă la scurs. Ceapa se cojeşte şi se toacă mărunt. Verdeţurile se spală, se scutură de apă şi se mărunţesc.

Se amestecă orezul, ceapa, verdeţurile, pasta de tomate şi uleiul de măsline şi se asezonează cu sare şi piper. În fiecare floare de zucchini se pune circa o linguriţă de umplutură, apoi petalete se închid.

Florile umplute se aşează înghesuite într-o oală, se acoperă cu apă cu sare şi se fierb circa 30 de minute la temperatură medie. Dacă este necesar, se mai adaugă apă.

Flori de zucchini umplute

Flori_de_zucchini_umplute

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.