Flori din aluat cu crema de peste

Printeaza

Flori din aluat cu crema de peste din: ton, oua, unt, mustar, ceapa, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 400 g foitaj
  • 2 conserve de ton
  • 1 ou
  • 2 ouă fierte
  • 100 g unt
  • 1 ceapă mică
  • 1 linguriţă muştar
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Flori din aluat cu crema de peste:

Intinzi aluatul foitaj şi decupezi cerculeţe. O treime dintre cerculeţe rămân întregi, iar pe celelalte le decupezi la mijloc.

Le ungi cu ou bătut şi le suprapui astfel: un cerc întreg şi 2 cercuri decupate, pentru a se forma cosuleţe.

Le coci 10 minute în cuptorul pre-încălzit la 200 °C. Scurgi conservele de peşte.

Mixezi peştele din conserve, ouăle fierte, ceapa, untul şi muştarul, până obţii o cremă omogenă, pe care o sărezi, o condimentezi după gust şi o acreşti cu zeamă de lămâie.

Cu această pastă de peşte umpli coşuleţele răcite şi le serveşti după ce le-ai păstrat puţin în frigider.

Le decorezi după imaginaţie, cu felioare de măsline sau cu fâşii de ardei.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.