Flori de dovlecel pane

Printeaza

Flori de dovlecel pane din: ou, flori de dovlecel, lapte, faina, sare, piper, ulei, usturoi, iaurt sau smantana.

Ingrediente:Flori de dovlecel pane

  • 1 ou
  • 10 flori de dovlecei
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri făină
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de piper
  • un pahar de ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri iaurt sau smântână

 

Mod de preparare:

Se îndepărtează mijlocul florilor, se spală şi se lasă să se usuce.

Se bate oul cu puţină sare şi piper, apoi se adaugă laptele şi făina.

Se trec florile prin compoziţie şi se prăjesc în ulei, la foc mediu. Se scot pe şervet, se lasă să se scurgă şi se servesc cu mujdei din usturoi pisat, amestecat cu iaurt sau smântână.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.