Floricele cu parmezan şi muştar
PrinteazaFloricele cu parmezan şi muştar din: porumb de floricele, ulei de floarea soarelui, mustar de dijon, sare grunjoasa si parmezan.
- 2×100 g porumb de floricele
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
- 1 lingurita mustar de Dijon
- 1 lingurita sare grunjoasa
- 60 g parmezan, razuit
Mod de preparare:
1 încinge cuptorul la semnul 5/190 C. Prepară floricelele conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj şi lasă să se răcească, într-un bol mare amestecă muştarul, uleiul şi sarea şi unge cât poţi de bine bolul. Adaugă floricelele şi amestecă pentru a se unge uniform.
Aşază-le pe tava de copt tapetată cu hârtie şi presară parmezanul. Amestecă din nou şi dă la cuptor 10-12 min până când se rumenesc. Serveşte reci.
Pofta buna!
Nu am incercat niciodata asa ceva 🙂
ce idee buna, nu ma gandeam 🙂