Focaccia cu ceapă şi măsline

Printeaza

O reteta de foccacia cu ceapa si masline din: faina, drojdie de bere, ulei de masline extravirgin, sare, ceapa, masline negre, maghiran si oregano.

Ingrediente: Focaccia cu ceapă şi măsline

  • 500 g faină albă
  • 25 g drojdie de bere
  • 50 g unt sau ulei de măsline extravirgin
  • sare

pentru topping:

  • 3 cepe medii
  • 3 linguri măsline negre fară sâmburi
  • 4 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1/2 linguriţă măghiran
  • oregano

 

Mod de preparare:

Prepară aluatul de focaccia. Intinde-1 şi aşază-1 într-o tavă unsă cu puţin ulei de măsline.

Taie ceapa sferturi, apoi bucăţi mari. înăbuş-o cu ulei de măsline şi 2 linguri de apă până când devine transparentă.

Amestecă măslinele cu ceapa, cu oregano şi cu măghi- ranul şi pune sare, dacă mai este nevoie.

Acoperă suprafaţa aluatului cu amestecul de măsline şi coace focaccia 25 de minute la 150° C. Scoate-o din cuptor şi serveşte-o fierbinte.

Focaccia cu ceapă şi măsline

Focaccia cu ceapă şi măsline

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • focaccia dukan

1 comentariu

  1. Nu se vede poza bine de la foccacia asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.