Focaccia cu masline negre si rozmarin

Printeaza

Focaccia cu masline negre si rozmarin din: masline, faina, apa, sare, zahar, ulei, drojdie, rozmarin, sare.

 

Ingrediente:

  • 100 g măsline negre fără sâmburi
  • 500 g făină
  • 300 ml apă călduţă
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 lingură de zahăr
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 1 plic de drojdie uscată
  • rozmarin
  • sare mare

 

Mod de preparare Focaccia cu masline negre si rozmarin:

Pentru aluat, dizolvă drojdia în puţină apă călduţă cu zahăr.

Pune-o peste făină, adaugă restul de apă călduţă, apoi uleiul, sarea şi puţin rozmarin tocat.

Lasă la crescut o jumătate de oră. Intinde aluatul, dă-i formă rotundă, unge-l cu puţin ulei de măsline, aşază rondele de măsline din loc în loc şi dă-1 la cuptor 25 de minute.

La servire, adaugă sare mare şi ornează cu rozmarin.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.