Rețetă de ardei umpluți cu carne și orezRețetă de ardei umpluți cu carne și orez din: ardei, carne de vita, ceapa, usturoi, orez, rosii tocate, ulei de masline, cimbru, sare, piper, supa de pui. Ardeii umpluți sunt un preparat tradițional în bucătăria mediteraneană și balcanică, și se găsesc în variante diferite în mai multe țări. […]
Focaccia umplută
PrinteazaFocaccia umpluta din: mazare, suc de lamaie, usturoi, ulei de masline, focaccia, rosii deschidratate, masline, frunze de salata verde, avocado, sare si piper.
Ingrediente:
- 400g mazăre în conservă, scursă şi clătită
- sucul unei lămâi
- 1 căţel usturoi
- 50 ml ulei măsline
- 1 focaccia de 20 cm cu roşii uscate
- 100 g roşii deshidratate în ulei scurse
- 50 g măsline negre marinate fără sâmburi
- 30 g frunze de salată verde
- 1 avocado copt, curăţat de sâmbure, decojit, tăiat în bucăţi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mai întâi, amestecă mazărea şi usturoiul într-un robot de bucătărie şi adaugă jumătate din sucul de lămâie şi uleiul.
Adaugă sare şi piper după gust. Taie focaccia în trei straturi orizontale de aceeaşi grosime, întinde amestecul pe primele două straturi.
Acoperă stratul de mijloc cu roşii, măsline şi frunze de salată verde. Amestecă avocado cu restul de suc de lămâie.
Adaugă sare şi piper, împrăştie-le deasupra şi suprapune feliile de focaccia. Răceşte cu cel puţin 15 minute înainte de servire.
Focaccia umplută
Pofta buna!
Ceafă de porc cu sos de miere și mustar
Ceafă de Porc Cu Sos de Miere și Mustar din: ceafa de porc, miere, mustar dijon, usturoi, ulei de masline, sare, piper, cimbru, suc de lamaie, supa de pui, unt. Această rețetă este pentru 4 porții. Ingrediente: 600g de ceafă de porc, tăiată în bucăți de 2,5 cm grosime 3 linguri de miere 2 linguri […]